Koliko puta ste se našli u situaciji kada se od vas očekivalo da zaplešete, ali niste znali kako?!

Bez obzira na to želite li postati novi John Travolta ili samo želite da naučite plesati kako biste se zabavili, nikada nije kasno da počnete. Za svako životno doba ples predstavlja nešto posebno. Nije potrebno da oponašate pokrete osobe do vas, dođite kod nas, naučite da plešete i steknite novootkriveno samopouzdanje.

U Plesnom klubu AURORA ples smatramo otkrivanjem sposobnosti pojedinaca da se izraze, da uživaju u životu i sklope nova prijateljstva. Kao idealan spoj umetnosti , sporta i veštine ples je jedan od najboljih načina održavanja dobre psihofizicke forme.

Uz stručne učitelje u opuštenoj atmosferi kroz časove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne plesove s najjednostavnijim plesnim koracima i figurama, a na srednjim i višim tečajevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem novih plesova i figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podijumu. Ukoliko se dogodi da neki ples morate naučiti što pre, ili ako želite potpunu pažnju plesnog učitelja samo za sebe, Plesni klub AURORA nudi Vam i individualne časove potpuno prilagođene ličnim potrebama, željama i sposobnostima. Na njima ćete pod budnim okom svog plesnog učitelja napredovati brže i učiti samo one plesove koje želite. Nakon svakog završenog tečaja (početnog, srednjeg ili višeg), organizuje se svečano polaganje za plesne diplome i pri tom se organizuju zabavne tematske plesne večeri na kojima možete praktično isprobati naučeno.

PROGRAM PLESNIH KURSEVA


salsa, ča ča ča, merengue, disko fox, foxtrot, engleski i bečki valcer.


samba, rumba, argentinski tango, rock and roll i bachata.


jive, tango, mambo, quickstep, slowfox, pasodoble kao i proširivanje figura plesova sa početnog i srednjeg kursa. Učićete još i swing, sirtaki, twist, charleston, polku...

Svi zainteresovani mogu se upisati pojedinačno ili u paru. Sve informacije možete dobiti u sekretarijatu plesnog kluba AURORA ili putem telefona ili e-maila.

Jednostavno, zar ne?

Vidimo se na kursevima plesa!