VESTI I OBAVEŠTENJA

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Licensed by PRODANCE

PRIDRUŽITE NAM SE!

-Zahvaljujemo što ste izabrali plesnu školu Aurora. Naše dugogodišnje iskustvo u radu, najnoviji svetski plesni program i kvalifikovani instruktori plesa, pružiće Vam izuzetno zadovoljstvo.
-Program PRODANCE plesnih škola pažljivo je koncipiran da za najkraće vreme savladate veštinu plesa i steknete neophodnu sigurnost na svakom  podijumu. PRODANCE program je kombinacija grupnog i individualnog rada u skladu sa Vašim željama i interesovanjima. Program je jedinstven u svim plesnim školama sa PRO DANCE licencom. Ukoliko nemate stalnog plesnog partnera, izaberite nekog od naših plesnih instruktora i vežbajte sa najboljima.
-Nakon svakog završenog kursa plesa po PRODANCE programu stiče se sertifikat o položenom nivou plesnog znanja (bronzana, srebrna i zlatna diploma).
-U organizaciji PRODANCE plesnih škola odžavaju se plesne večeri, plesna vikend druženja na atraktivnim lokacijama u zemlji i inostranstvu kao i PRODANCE liga takmičenja na kojima se možete lepo zabaviti i takmičiti sa svojim plesnim partnerom ili sa našim instruktorima plesa kao partnerima.

PRO DANCE je koncept najnovijeg plesnog programa...
PRO DANCE je tim najboljih plesnih stručnjaka...
PRO DANCE je namenjen svim uzrastima...
PRO DANCE je više od plesnih koraka...
PRO DANCE je sinonim zadovoljstva...
PRO DANCE je garancija uspeha...
PRO DANCE je čarobni svet plesa...

Pridružite nam se i postanite deo velikog i uspešnog PRO DANCE tima!!!